Health at Work Project vraagt medewerking van werkgevers, managers en HRM

Het AIAS neemt deel aan het HEALTHatWORK-project van de Europese Commissie. Het HEALTHatWORK onderzoek beoogt de huidige situatie en de verbetermogelijkheden op het gebied van gezondheid en veiligheid op de werkvloer in beeld te brengen.

Bent u werkgever, manager of HRM in een bedrijf met meer dan 50 werknemers, dan zouden wij u vriendelijk willen vragen om deel te nemen aan een werkgevers enquête. Uw inzicht als werkgever of manager is namelijk van essentieel belang voor het formuleren van (nieuw) gezondheids- en veiligheidsbeleid.

U kunt deelnemen aan het onderzoek door een korte vragenlijst in te vullen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door bureau Synovate te Amsterdam.

U vindt de vragenlijst op het internetadres www.iv.nl/haw.

U kunt daar uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord invullen. Mocht u nog geen inlognaam en wachtwoord ontvangen hebben kunt u contact opnemen met Synovate. Kees. Sanderse@Synovate.com. Sanderse@Synovate.com

In de vragenlijst komen misschien gevoelige thema’s aan de orde. We kunnen u verzekeren dat het onderzoek geheel anoniem is. Uw antwoorden zullen worden behandeld met de uiterste vertrouwelijkheid.

Onder de deelnemers aan het onderzoek wordt een iPad verloot.

We hopen dat u bereid bent mee te werken aan dit onderzoek door de vragenlijst op internet in te vullen.
Voor meer informatie over dit project kunt u de volgende website raadplegen: www.abdn.ac.uk/haw/index.html

Met vriendelijke groet,

Dr. Joke Haafkens
j.a.haafkens@uva.nl

P.S. Als u niet (mede) verantwoordelijk bent voor veiligheid en gezondheid in uw bedrijf (zoals een human resource manager, directeur etc), gelieve dit bericht dan aan iemand binnen uw bedrijf te geven die dit wel is.

 
| More