Nederlandse ArbeidsmarktDag 6 okt. 2011 - Profiteer nu van de early bird fee en bespaar Eur 50

Op donderdag 6 oktober vindt opnieuw de Nederlandse Arbeidsmarktdag plaats (NAD). Stichting Nederlandse ArbeidsmarktDag werkt dit jaar samen met het Centraal Bureau voor de Statistiek om een geslaagde dag te organiseren met de titel ‘Werk Leeft!’. Centraal staat het thema structurele veranderingen in de arbeid .

De dag

De dag biedt een podium voor Nederlandse en Vlaamse onderzoekers, beleidsmakers en HRM professionals die hun onderzoeken willen presenteren aan geïnteresseerden uit het vakgebied. Vele verschillende invalshoeken ten aanzien van arbeid komen bij themasessies aan bod: stromen van en naar de arbeidsmarkt, sociale innovatie, arbeid en zorg, arbeid en specifieke doelgroepen en nog veel meer.

Jongerenprijs

Dit jaar is er speciale aandacht voor jonge onderzoekers. AIO’s en afstuderende studenten onder de 30 jaar dingen mee naar de Jongeren prijs: 1000 euro voor de beste paper.

Programma

De papers zijn binnen en er wordt hard gewerkt aan een indrukwekkend dagprogramma. Houdt u de site in de gaten, want binnenkort maken we het programma bekend. Wilt u zich nu al aanmelden voor de NAD? Maak dan gebruik van onze early bird fee en bespaar €50,-

Klik hier voor de website van de NAD 2011

 
| More